26. Mar. 2019.

Ove godine ne propustite da posetite Sajam automobila i u periodu od 22. do 31. marta ostvarite brojne pogodnosti koje vam nudi AMS Osiguranje. Iskoristite sajamski popust i na našem štandu zaključite polisu Kasko osiguranja po 30 odsto nižoj ceni!

Neke stvari u životu je nemoguće predvideti i zato je dobro misliti na vreme. Odaberite najsigurniji vid zaštite svog vozila i izbegnite da troškove usled eventualnih materijalnih oštećenja na vašem vozilu prolazite sami. 

Bilo da šteta nastane kao posledica tuđe ili vaše odgovornosti, AMS Osiguranje preuzima rizik nad vašim vozilom u slučaju saobraćajne nezgode, poplave, požara, pada drveća ili fasade na vaš automobil ili krađe ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja.

Mislimo na vas i na vaš budžet i zato smo vam pored popusta omogućili da plaćanje premije vršite u 12 mesečnih rata.

I to nije sve! Ako zaključite polisu Kasko osiguranja kod nas, na poklon dobijate AMSS članstvo, kojim ostvarujete besplatne usluge i uštede na putevima Srbije i Evrope za godinu dana.

Ukoliko želite da postanete član AMSS ili da jednostavno obnovite članstvo, tokom ovih 10 promotivnih dana to ćete moći da učinite po 30 odsto nižoj ceni. Tako će vas AMSS Super članska i platna kartica koštati svega 1.750 dinara.

Ne propustite našu akciju, već dođite u halu 1 Beogradskog sajma i iskoristite neverovatne popuste 

Izvor: AMS Osiguranje