Osnovne informacije
Ostale informacije
-
Delatnosti:
Ugostiteljstvo -
Kategorije proizvoda:
Restorani
O kompaniji
Orao je otvoren 1991. godine kao restoran italijanske kuhinje, sa bogatom ponudom pica, pasta i drugih italijanskih specijaliteta.
Prvi u Beogradu smo počeli prodavati picu “na parče”, za koju se i danas čeka u redu. Kasnije smo asortiman povećali pa smo jelovnik proširili ponudom raznovrsnih jela klasične i internacionalne kuhinje.
Ubrzo smo postali poznati po vrhunskom kvalitetu hrane i usluge. Za to je zaslužan iskusan tim profesionalnih ugostitelja.
“Orao” posećuje širok krug ljudi. Neki svakodnevno svraćaju samo da popiju kafu, neki dolaze da ručaju ili večeraju sa prijateljima ili poslovnim partnerima , ili se pak odluče da u orlu nešto proslave.
Svaki gost se kod nas oseća prijatno i svakom je posvecena ista pažnja. Prijatnoj atmosferi doprinosi i diskretna instrumentalna muzika u periodu ručka i večere.
Orao pruža i usluge keteringa i organizacije promocija, proslava i banketa.
U početku smo sve to organizovali za prijatelje koji su bili i naši stalni gosti. Vremenom je interesovanje raslo pa smo sa ketering ponudom izašli i na tržiste. Za veoma kratko vreme smo stekli poverenje velikog broja klijenata o čemu svedoči I naša referentna lista.
2001. godine otvoren je orao 2 na uglu Vojvode Šupljikca i Bulevara Kralja Aleksandra, kao i kiosk brze hrane u sklopu tog objekta. Orao kod depoa , kako ga interno zovemo, uskoro je postao prepoznatljiva lokacija na Bulevaru.
Nismo se tu zaustavili te smo krajem 2006. godine otvorili I Orao 3 preko puta Đeram pijace na adresi Bulevar Kralja Aleksandra 186. I ovog puta smo se potrudili da napravimo ambijent u kome će se gosti osećati prijatno I gde će se rado vraćati.
Po uzoru na prethodne objekte 2009. godine otvoren je i Orao 4 u Beogradskoj ulici.
Dostavu hrane smo započeli u oktobru 2008. godine, na insistiranje naših stalnih gostiju. Odlučili smo se da u dostavi ponudimo celokupni naš jelovnik.
Iza svega što nudi Orao stoji veliki trud i rad svih zaposlenih, uvek punih novih ideja koje uvek sprovode u delo.
Za to smo osvojili niz priznanja, a najveće je poverenje mnogobrojnih gostiju i poslovnih partnera.