Osnovne informacije
- NazivETNO PAB KAPETAN KOČA PUTUJE
- Telefon(011) 723 26 49
- E-mailtimkapetanakoce@gmail.com
- Websitewww.kapetankocaputuje.com
- GradBeograd
- AdresaSkadarska 30
Ostale informacije
-
Delatnosti:
Ugostiteljstvo, Trgovina -
Kategorije proizvoda:
Restorani, Riblji restorani, Hrana i piće, Kafe barovi, Organizacija venčanja i proslava
O kompaniji
Restoran ”Kapetan Koča Putuje” – hit u Beogradu – etno pab u
Skadarliji!
Ukoliko nas do sada niste otkrili, a dopada vam se atmosfera
kojom odiše Skadarlija, kao jedan od najstarijih delova Beograda, očuvana od
davnina, onda razmislite kakvo uživanje pruža etno pab u ovom okruženju.
Sve što treba zateći na jednom ovakvom mestu, očekuje vas u
Skadarskoj 30.
Pivnica, pab ili jednostavno ”Koča”, pružiće vam svakodnevno
fantastičan užitak, uz živu muziku do ranih jutarnjih sati.
Probajte pivarske kobasice, vrhunski roštilj, hleb koji se
svakog jutra peče, oso bucco (juneća potkolenica)… ali, svakako probajte i fish
and chips i naše ”američke burgere”.
Spoj jedne etno priče ili bolje rečeno, priče starog
Beograda sa prvim decenijama 21. veka , nudi vam boemsku zabavu uz više vrsta
točenog piva, rakija i vina, ne utičući na vaš ukus i potrebe, tako da možete
komotno poručiti i neki od svetski poznatih koktela, obrok salata ili deserata,
koje ste možda probali u sred Pariza.
Unikatni enterijer, oslikan četkicom akademske slikarke,
čijim venama teče boemska krv, upotpuniće vaš ugođaj. Detalji koji vas okružuju
u načem prostoru, govore o tome da smo prostor radili sa željom da o nama
pričate i svaki put nam se iznova vraćate.
Specijaliteti
Mi tvrdimo, a vi proverite da su naši specijaliteti,
specijaliteti u pravom smislu te reči i retko se gde mogu naći. Otkrijte koliko
su ukusna ”kapetanova đulad” (svinjski file punjen kajmakom, kulenom i
kačkavaljem, serviran na kriškama pomoranže), dimljeni pileći batak kao i gulaš
čorba, koju tako reći, možete probati samo kod nas. Za juneću potkolenicu na
”Kočin način” ( oso bucco) vam ne možemo reći šta je, jer kuvar čuva tajni
recept. Nudimo izvrsnu dimljenu pastrmku kao i dimljeni vrat. Onima koji su
odabrali vegetarijansku kuhinju, možemo ponuditi ”pena arabiatu”.
Kreirali smo meni za gurmane, koji obiluje raznim vrstama
kobasica, a imamo izvrstan izbor specijaliteta sa roštilja, na koje smo posebno
ponosni i koji su pripremljeni isključivo od junećeg mesa. Za one sa
jednostavnijim ukusom predlažemo američki burger ili pivarsku picu.
Sve u svemu, od nas možete otići samo zadovoljnih stomaka i
veselog raspoloženja, a tvrdimo da iza svakog tanjira koji naručite, stoje
majstori svog zanata !!!