08. Feb. 2019.

Činjenica je da su povrede na skijanju veoma česta pojava, a samo lekarski pregled u inostranstvu može da vas košta preko 50 evra. Odaberite pravo osiguravajuće društvo  zaključite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja i krenite na zimovanje potpuno bezbrižni. 


AMS Osiguranje vam je omogućilo da ugovorite Putno zdravstveno osiguranje brzo, lako i jednostavno online na sajtu webshop.ams.co.rs. Tako ćete uštedeti ne samo veme, već i novac, jer smo vam samo u promotivnom periodu omogućili da ovim putem ostvarite čak 30% popusta na premiju osiguranja. Tako će vas premija za individualnu polisu za sedam dana skijanja na teritoriji Evrope, uz uračunati popust, koštati svega 1.102 dinara, a ukoliko na skijanje idete porodično, premija će iznositi 2.425 dinara, za isti vremenski period.


Zaključite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja kod nas i bićete pokriveni od troškova  hirurških intervencija, stomatološkog, bolničkog lečenja i drugih zdravstvenih usluga ukoliko je ugovoreno. 

Takodje, kako biste na odmor otišli potpuno rasterećeni, ne zaboravite da, dok ste na putu, osigurate i svoj stan ili kuću. AMS Osiguranje vam nudi mogućnost online zaključivanja Polise osiguranja domaćinstva u svega nekoliko koraka na našem sajtu webshop.co.rs. Osigurajte svoj dom od brojnih rizika poput požara, izliva vode iz instalacija, razbojništva, vremenskih neprilika ili provalnih krađa, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja.

Ne dozvolite da vam neplanirani događaji pokvare uživanje u krugu najmilijih, već putujte potpuno sigurni, prepuštajući brigu stručnom i profesionalnom timu AMS Osiguranja. 

Detaljno uputstvo za online ugovaranje osiguranja možete naći na našem sajtu webshop.ams.co.rs

Za više informacija pozovite broj telefona 0800-009-009!

AMS Osiguranje vam želi ugodan i srećan put!


Izvor: AMS Osiguranje