28. Maj. 2019.

Planiranje letovanja je u toku. Pre nego što pođete na put ne zaboravite činjenicu da je kvalitetno Putno osiguranje deo savršenog odmora.

Ukoliko ste već putovali u inostranstvo, onda sigurno znate da je lečenje u drugim zemljama veoma skupo, a da samo pregled možete platiti preko 50 evra. Da biste se zaštitili od neželjenih (nansijskih gubitaka, potrebno je samo da zakucate na vrata AMS Osiguranja. AMS Osiguranje omogućilo vam je da ugovorite Putno zdravstveno osiguranje brzo, lako i jednostavno online na sajtu webshop.ams.co.rs. Tako ćete uštedeti ne samo vreme, već i novac, jer smo vam omogućili da ovim putem ostvarite čak 30% popusta na premiju osiguranja.  Ne prepuštajte stvari slučaju, zaključite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja i osigurajte se da ćemo troškove hitne medicinske intervencije, lekova i medicinskih pomagala, kao i mnogih drugih zdravstvenih usluga, ukoliko je ugovoreno, mi preuzeti na sebe. Dovoljno je samo da prijavite osigurani slučaj pozivom na broj telefona koji dobijete uz polisu, i budite sigurni da ćemo  troškove hirurških intervencija, bolničkog lečenja i drugih zdravstvenih usluga,u skladu sa uslovima osiguranja, umesto vas platiti mi.Da biste na odmoru bili u potpunosti rasterećeni, ne dozvolite da na plaži razmišljate da li se nešto dogodilo vašem domu dok vi niste tu. U AMS Osiguranju, po veoma pristupačnim cenama, možete osigurati svoj stan ili kuću od brojnih rizika poput požara, izliva vode iz instalacija, razbojništva, vremenskih neprilika ili provalnih krađa, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja. Odaberite da pored građevinskog objekta osigurate i stvari u vašem domu i dobićete dodatnih 10 odsto popusta na celokupan iznost premije osiguranja domaćinstva.

Iskoristite pogodnosti koje vam nudimo i dođite u Ruzveltovu 16 u Beogradu ili na neko od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije gde će vas dočekati stručan i profesionalan tim koji će vas posavetovati oko izbora najpogodnije kombinacije pokrića koja odgovara vašim potrebamai mogućnostima. Za više informacija posetite sajt www.ams.co.rs ili pozovite broj telefona 0800-009-009.

Izvor: AMS Osiguranje