03. Jun. 2019.

U petak 31.5.2019. godine od 18 h u hotelu ZIRA u Beogradu po peti put zaredom održana je svečana dodela tradicionalne i prestižne nagrade TOP SERBIAN BRANDS. 

Pred preko 100 zvanica iz privrednog i javnog života Srbije i predstavnika medija i domaćih institucija koji su uzeli učešće na svečanosti dobitnicima se obratila direktor marketinga g-đica Dragana Milutinović koja je i uručila nagrade najboljima za prethodnu godinu.

Između ostalih, nagrade kao najbolji brend u okviru svoje kategorije dobili su i  NIS, Hemofarm, Nectar, Zlatiborac, festival Nišvil, Coca Cola, Gorenje, Štark, Aura, Imlek, portal Blic.rs…

Nagrada TOP SERBIAN BRANDS se dodeljuje najboljim srpskim brendovima i kompanijama od 2015. godine u 50 glavnih kategorija u organizaciji prestižnog magazina TOP SERBIAN BRANDS, te portala bestofserbia.rs. Tokom pola decenije svog postojanja stekla je i značaj i reputaciju. Nagrada je nastala kao težnja da se na najobjektivniji i potpuno nezavisan način selektuju i predstave javnosti najbolji brendovi i kompanije u Srbiji koji su obeležili prethodnu godinu, i to isključivo na osnovu  glasova građana Srbije.

Kako je to izgledalo ove godine?

Dobitnici ove tradicionalne nagrade odabrani su na osnovu nezavisne i objektivne ankete sprovedene od 22. februara do 24. marta 2019. god. na uzorku od 2388 punoletnih građana Srbije u 16 najvećih gradova Srbije. Na osnovu njihovog poverenja i prepoznavanja samih brendova formirana je lista nagrada.

Ova prestižna nagrada već je postala sinonim tržišne prepoznatljivosti i izvrsnosti i naišla je na sjajan odjek u javnosti, među privrednicima, kao i među potrošačima.

Logo TOP SERBIAN BRANDS kao simbol samo onih najboljih moći će da ponesu oni zaista najkvalitetniji i najpopularniji brendovi i kompanije.

U tržišnoj utakmici samo oni najbolji, najizvrsniji i najpopularniji brendovi izdvojili su se pre svega svojim superiornim proizvodima, kreativnim marketingom i vrhunskim poslovanjem. Samim tim samo oni imaju čast da ponesu ovo laskavo priznanje.

Glavni uslovi za dobitnike nagrade su bili:


poznatost brenda  

vrhunski kvalitet 

zadovoljstvo potrošača  

odličnost u poslovanju  

poslovni rezultati


Drago nam je da su domaći privrednici prepoznali vrednost ove nagrade koja je dobila na značaju i dodatnoj vrednosti, a posebno jer dolazi od građana Srbije. Objektivnost i nezavisnost nagrade svakako daje dodatnu dimenziju.

Magazin Top Serbian Brends ostaje dosledan načelima nepristrasnosti, nezavisnosti i objektivnosti u prepoznavanju kvaliteta i izboru onih brendova koju su, svake sezone, njegov sinonim.

Radimo tako da sledeće godine budemo bolji i jači. Neka svi naši koraci budu koraci unapred.

Kompletnu listu pobednika možete pogledati na sledećem linku:

http://www.bestofserbia.rs/assets/pdf/lista-dobitnika-top-serbian-brands.pdf


TOP SERBIAN BRANDS NAGRADA