23. Apr. 2019.

Svima onima koji nisu stigli da posete naš štand na 54. Međunarodnom salonu automobila, AMS Osiguranje nudi drugu šansu! Dovoljno je samo da dođete u Ruzveltovu 16 u Beogradu, gde ćete ostvariti pravo na sajamski popust i zadržati mogućnost da po 30 odsto nižoj ceni zaključite polisu Kasko osiguranja.

U slučaju da se nešto dogodi vašem vozilu, nije nužno da troškove nastale štete snosite sami. AMS Osiguranje preuzeće rizik nad vašim vozilom u slučaju saobraćajne nezgode, poplave, pada fasade ili drveća, požara, krađe i drugih nepredviđenih događaja, u skladu sa uslovima osiguranja. 

Zaključite polisu Kasko osiguranja kod nas, jer vam plaćanje premije omogućavamo u 12 mesečnih rata, dok za plaćanje u celosti odobravamo i dodatni popust.

Ova vrsta osiguranja posebno je korisna jer vam se, ukoliko je ugovoreno, šteta isplaćuje čak i kada ste vi krivac za nastala oštećenja i to u najkraćem mogućem roku.

Podsećamo sve vozače da uz svaku zaključenu polisu Kasko osiguranja kod nas na poklon dobijate AMSS članstvo, kojim ostvarujete besplatne usluge i uštede na putevima Srbije i Evrope za godinu dana. Vlasnik AMSS Super članske i platne kartice, stiče pravo na besplatno šlepovanje u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode, popravke vozila na putu ili prevoz do najbližeg servisa, kao i hotelski smeštaj u slučaju nezgode.

AMS Osiguranje kreiralo je cenovno prihvatljivu uslugu kojom ćete na najbolji mogući način zaštiti vaš automobil, dok ćete istovremeno štedeti i vaš novac. Iskoristite akciju i brigu o svom vozilu prepustite stručnom i profesionalnom timu AMS Osiguranja.

Izvor: AMS Osiguranje