22. Feb. 2019.

Činjenica je da su povrede na skijanju veoma česta pojava, a samo lekarski pregled u inostranstvu može da vas košta preko 50 evra. Odabirom kvalitetnog Putnog zdravstvenog osiguranja zaštitićete se od neželjenih finansijskih gubitaka i sebi i svojim najmilijima obezbediti bezbrižan odmor kakav zaslužujete.

AMS Osiguranje već 20 godina uspešno posluje na našem tržištu, a svoje ime i status izgradilo je na pouzdanim proizvodima prilagođenim potrebama klijenata. Zaključite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja kod nas i bićete pokriveni od troškova  hirurških intervencija, stomatološkog, bolničkog lečenja i drugih zdravstvenih usluga, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja.

Mi vodimo računa  o našim klijentima i zato smo vam i ove godine omogućili dodatnih 20 odsto popusta na celokupnu premiju Putnog zdravstvenog osiguranja, čime je vaš budžet dodatno rasterećen. Tako će vas premija osiguranja za individualnu polisu, za 7 dana skijanja, na teritoriji Evrope, koštati svega 1.260 dinara, a ukoliko na skijanje idete porodično, premija će iznostiti 2.772 dinara za isti vremenski period. 

A kako biste na odmor otišli potpuno rasterećeni, ne zaboravite da, dok ste na putu, osigurate i svoj stan ili kuću. Nudimo vam mogućnost da po veoma pristupačnim cenama osigurate svoj dom od brojnih rizika poput požara, izliva vode iz instalacija, razbojništva, vremenskih neprilika ili provalnih krađa, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja. Ako uz zaključenu polisu osiguranja domaćinstva odaberete da pored građevinskog objekta osigurate i stvari u vašem stanu ili kući, u AMS Osiguranju dobijate dodatnih 10 odsto popusta na celokupan iznos premije osiguranja. 

Ne dozvolite da vam neplanirani događaji pokvare uživanje u krugu najmilijih, već putujte potpuno sigurni, prepuštajući brigu stručnom i profesionalnom timu AMS Osiguranja. Mislite na vreme i dođite u Ruzveltovu 16 u Beogradu ili na neko od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije i sa ljubaznim osobljem  posavetujte se oko izbora najpogodnije kombinacije pokrića, u skladu sa vašim potrebama i mogućnostima.

Za više informacija pozovite broj telefona 0800-009-009 ili posetite sajt www.ams.co.rs.

AMS Osiguranje vam želi ugodan i srećan put!