24. Jan. 2019.

Ne zaboravite da se osigurate pre nego što krenete na skijanje, jer ma koliko da ste vešti u ovoj rekreaciji, rizici od povreda su veliki, a troškovi lečenja u inostranstvu su još veći, i zato je dobro misliti na vreme . Odaberite kvalitetno Putno zdravstveno osiguranje, zaštitite se od neželjenih finansijskih gubitaka i sebi priuštite bezbrižan odmor.

AMS Osiguranje vam je omogućilo da ugovorite Putno zdravstveno osiguranje online na sajtu webshop.ams.co.rs. i tako se obezbedite da izuzetno skupe troškove lečenja u inostranstvu, umesto vas, platimo mi. Bilo da vam zatreba hitna medicinska intervencija, lekovi i medicinska pomagala, kao i mnoge druge zdravstvene usluge, u skladu sa uslovima osiguranja, potrebno je samo da prijavite osigurani slučaj pozivom na broj telefona koji dobijate uz polisu. Tako, umesto da samo lekarski pregled platite preko 50 evra, vi ćete, ukoliko je ugovoreno, celokupno lečenje pokriti za svega 1.102 dinara, koliko košta individualna polisa za 7 dana skijanja na teritoriji Evrope. Ovo se posebno isplati svima onima koji na zimovanje idu porodično, jer premija u ovakvom slučaju iznosisamo 2.425 dinara za isti vremenski period.

Da biste u potpunosti mogli da se prepustite odmoru, ne dozvolite da na ski stazi vodite brigu o svom domu i razmišljate da li se nešto dogodilo dok ste vi na putu.  AMS Osiguranje vam nudi i mogućnost online zaključivanja Polise osiguranja domaćinstva, na sajtu webshop.ams.co.rs pri čemu ćete osigurati svoj stan ili kuću od brojnih rizika poput požara, izliva vode iz instalacija, razbojništva, vremenskih neprilika ili provalnih krađa, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja.

Oslobodite se nepotrebnog stresa i pomoću mnogobrojnih usluga AMS Osiguranja bezbrižno i opušteno uživajte u skijanju i zimskim čarolijama.

Detaljno uputstvo za online ugovaranje osiguranja možete naći na našem sajtu webshop.ams.co.rsZa više informacija pozovite broj telefona 0800-009-009!AMS Osiguranje vam želi ugodan i srećan put.

Izvor: AMS Osiguranje