20. Feb. 2017.

Sani Optik otvorio je Centar za korekciju vida i sluha u Obrenovcu, u Ulici Miloša Obrenovića broj 48. Obrenovac je 35. grad na mapi maloprodajne mreže Sani Optika u Srbiji.

- Sani Optik ima jedinstvenu ponudu brendova dioptrijskih i naočara za sunce: Missoni, Moschino, Vivienne Westwood, Salvatore Ferragamo, Mila ZB, Chloe, Puma, Nike i dr. Dioptrijska i kontaktna sočiva velikog broja proizvođača deo su ponude koja je upotpunjena i slušnim aparatima – ističu u kompaniji.

- Svesni činjenice da zdravlje nema alternativu, razvili smo naše usluge upravo u pravcu podrške klijentima, kroz preporuku adekvatnog okvira, modela slušnog aparata i dr. Dioptrijska sočiva koja se ugrađuju u okvir od izuzetnog su značaja za naše korisnike, stoga dosta pažnje preporučujemo upravo savetovanju klijenata i traganju za najboljim pomagalom. Našim sugrađanima koji imaju problema sa sluhom na raspolaganju su savremena tehnološka rešenja slušnih aparata - rekla je na otvaranju objekta u Obrenovcu Vesna Stojaković, direktorka Sektora marketinga i prodaje Sani Group poslovnog sistema, u okviru kog posluje i Sani Optik.

Povodom otvaranja prodajnog mesta sve kupce očekuju mnogobrojne pogodnosti: popusti na redovne cene robe i akcija besplatnog skrininga vida i sluha. Kao dobavljač Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja, Sani Optik će i u Obrenovcu u svom Centru za korekciju vida i sluha osiguranicima isporučivati medicinska pomagala na recept.

Izvor: eKapija