23. Mar. 2018.

Ove godine ne propustite da posetite DDOR BG CAR SHOW Sajam automobila i u periodu od 22. do 28. marta ostvarite brojne pogodnosti koje vam nudi AMS Osiguranje. Iskoristite sajamski popust i na našem štandu zaključite polisu Kasko osiguranja po 30 odsto nižoj ceni!

Neke stvari u životu je nemoguće predvideti i zato je dobro misliti na vreme. Odaberite najsigurniji vid zaštite svog vozila i izbegnite da troškove usled eventualnih materijalnih oštećenja na vašem vozilu prolazite sami.

Bilo da šteta nastane kao posledica tuđe ili vaše odgovornosti, AMS Osiguranje preuzima rizik nad vašim vozilom u slučaju saobraćajne nezgode, poplave, požara, pada drveća ili fasade na vaš automobil ili krađe ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja.

Mislimo na vas i na vaš budžet i zato smo vam pored popusta omogućili da plaćanje premije vršite u 12 mesečnih rata.

I to nije sve! Ako zaključite polisu Kasko osiguranja kod nas, na poklon dobijate AMSS Super člansku i platnu karticu kojom ostvarujete besplatne usluge i uštede na putevima Srbije i Evrope za godinu dana.

Ukoliko želite da postanete član AMSS ili da jednostavno obnovite članstvo, tokom ovih 7 promotivnih dana to ćete moći da učinite po 30 odsto nižoj ceni. Tako će vas AMSS Super članska i platna kartica koštati svega 1.750 dinara.

Ne propustite našu akciju, već dođite u halu 1 Beogradskog sajma i iskoristite neverovatne popuste koje smo spremili za vas. Za više informacija posetite sajt www.ams.co.rs ili pozovite broj telefona 0800-009-009.

Izvor: AMS Osiguranje