28. Jun. 2017.

Turistička organizacija zapadne Srbije pokrenula je promotivnu kampanju na društvenim mrežama "Moja Zapadna Srbija" u kojoj sarađuju turističke organizacije Zlatibora, Užica, Bajine Bašte, Zlatara, Prijepolja, Sjenice, Ivanjice, Arilja, Požege i Kosjerića.

Korisnici društvenih mreža Instagram i Facebook mogu da podele svoje fotografije i video-materijale koristeći haštag #MojaZapadnaSrbija čime učestvuju u promotivnoj kampanji.

Svake nedelje će se birati najlepše fotografije i video-snimci koji će autorima doneti besplatan boravak u zapadnoj Srbiji, a obezbeđene su i mesečne nagrade.

- Turisti će na ovaj način kreirati fotografije iz prvog lica na kojima će se videti kako su zagrizli komplet lepinju, kako dodiruju stalaktit u pećini, veslaju jezerom, piju rukom vodu sa čistog planinskog izvora, spuštaju se niz stenu, uživaju sa porodicom, zabavljaju sa društvom, voze bicikl, jašu konja i uživaju u mnogim drugim vrhunskim doživljajima u Zapadnoj Srbiji - navedeno je u saopštenju organizatora.

Kampanja će trajati narednih šest meseci, a potom će se izabrati najlepše fotografije koje će se koristiti u promotivnom materijalu turističkih organizacija.

Izvor: eKapija