06. Dec. 2016.

Odmah nakon zvaničnog puštanja u prodaju u Sjedinjenim Američkim Državama, telefoni Moto Z i Moto Z Play su dostupni i na tržištu Srbije. Moto Z porodica je dizajnirana u Čikagu i dostupna je sa celim paketom Moto Mods dodataka, koji predstavljaju najnoviju inovaciju u svetu mobilne tehnologije. Moto Mods dodaci transformišu telefon u uređaj koji se prilagođava potrebama korisnika.

Uz tanak i lagan dizajn sa čvrstim aluminijumskim okvirom, Moto Z Play ima bateriju kapaciteta i do 50 sati. Ona se može brzo napuniti uz Turbo Power opciju, koja obezbeđuje 9 sati korišćenja za samo 15 minuta punjenja.

Za one koji žele da iznenade prijatelje ili porodicu uspomenama sa poslednjeg putovanja, ili koji žele da gledaju omiljene klipove sa prijateljima, Insta-Share Projector Moto Mod će pretvoriti svaku površinu u ekran od 70 inča, koji će im omogućiti da uživaju u video-snimcima, filmovima ili fotografijama. Pored toga, korisnici mogu i da stilizuju svoj telefon uz pomoć Moto Style Shells dodataka. Ovi dodaci su dostupni uz materijale kao što su drvo, koža ili druge tkanine, a korisnici ih mogu menjati kada god to požele.

Izvor: eKapija