28. Jun. 2017.

Odlično zagrevanje za Belgrade Beer Fest protekle dve godine bila je manifestacija Beer Garden, koja će biti organizovana i ove godine na Adi Ciganliji od 7. do 30. jula.

Treći Beer Garden biće otvoren svakog dana od 17 časova do ponoći, a posetioci će moći da uživaju u ukusima preko 100 vrsti piva, među kojima se izdvajaju domaća zanatska piva, koja inače mogu da se nađu samo u specijalizovanim pabovima, saopštili su organizatori.

Ljubitelji sve popularnijeg craft pokreta pivarstva biće u prilici, da na jednom mestu, probaju najbolje ukuse kojima mogu da se pohvale male pivnice u Srbiji.

Za dobro raspoloženje i festivalsku atmosferu svim danima osim ponedeljka, pobrinuće se brojni muzičari.

Muzički program će biti podeljen u dva segmenta. Od 18 do 20 časova, u okviru programa Gardensi, gosti Beer Gardena će moći da uživaju i u zvucima bluza, rokenrola, domaćih i stranih hitova, koje će svirati bendovi predvođeni Nenadom Zlatanovićem, Vojislavom Đukićem Kokijem i Dejanom Vozlićem.

Za večernji provod od 21.30 do 23.30 časova, biće zaduženi poznati klupski i kaver bendovi poput King Size, Plutonia, Witch 1, Prorok, Supermensi, Evillution, Pot i Dram, koji će svirati najaktuelnije i evergrin hitove domaće i strane pop rock scene.

Manifestaciju Beer Garden prethodnih godina je posetilo više od 100.000 ljudi, koji su uživali u najnovijim pivskim ukusima i brojnim muzičkim koncertima, pa je uz kids, pet i bike friendly, Beer Garden pružao osećaj potpune opuštenosti i neposrednosti.

Izvor: eKapija