07. Dec. 2017.

Fashion Box je holding grupa koja u ponudi ima brendove kao što su Replay, Replay & Sons i We are Replay. Proizvodnja modnih proizvoda ovih brendova za muškarce, žene i decu pokriva sve uzraste.

 

Sa neto zaradom od prodaje u iznosu od preko 353 milona evra , ova grupa operiše u svim evropskim tržištima, zatim na Bliskom Istoku, u Aziji, Americi i Africi, i prisutna je u preko 50 zemalja.

 

Broj maloprodajnih objekata u kojima je prisutna Replay roba broji preko 6.000 prodavnica. Tradicionalna distribucija upotpunjena je mrežom od 180 specijalizovanih Replay trgovina. Izvoz predstavlja oko 76% ukupnog prihoda.

 

 Replay

 

Aktuelno

 

Ekstremne zapremine, uska silueta ili udobni kroj. Ovo je ključno raspoloženje koje stoji iza nove Replay proleće/leto kolekcije.

 

Novi oblici prezentovani su na opušten, svež, razgaljen način uz prisustvo dodira Mediterana. Svetli kolorni spektar, pomešan je sa sportskim detaljima, kaki tkaninom i džinsom.

 

Teksas linija ostaje remek delo kolekcije i predstavljena je kolekcijom od izbledelog i tamnog džinsa. Cvetni dezeni se prostiru celom dužinom preko naših kratkih haljina i nekonvencionalnih majica.

 

Organski materijali su ponovo uvršteni u naše modele i u kombinaciji sa industrijskim materijalima dodaju karakterističnu teksturu odevnim predmetima od teksasa što takođe funkcioniše i za ostale delove kolekcije, sa specijalnim akcentom stavljenim na kvalitetnu izradu.